Zomerboek | Tove Jansson

  

Sophia brengt met haar vader en oma de zomer door op een Fins eiland. In de wijze en vooral ook geestige gesprekken die de oude vrouw en het jonge meisje met elkaar voeren, komen de angsten en verlangens van het meisje en het verleden van de oma op een betoverende en ontroerende …

17,50

Dit boek is nog niet verschenen of in herdruk. U kan het wel al bestellen.

Artikelnummer: 9789044540598 Categorie:

Beschrijving

Sophia brengt met haar vader en oma de zomer door op een Fins eiland. In de wijze en vooral ook geestige gesprekken die de oude vrouw en het jonge meisje met elkaar voeren, komen de angsten en verlangens van het meisje en het verleden van de oma op een betoverende en ontroerende manier tot uitdrukking. Tegen de achtergrond van moerassen en bossen en de altijd aanwezige zee schildert Tove Jansson zonder enig spoor van sentimentaliteit of valse emotie de verhouding tussen een grootmoeder en haar kleindochter.

Uw beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Zomerboek | Tove Jansson”

Boekinformatie

ISBN 9789044540598
Aantal bladzijden 176
Afwerking Paperback / softback
Uitgever Singel Uitgeverijen
Leverbaar vanaf 16-06-2020
Auteur Tove Jansson (auteur)

Cora Polet (vertaler)
Tove Jansson (1914-2001) verwierf wereldwijde faam als schrijver en tekenaar van de Moemins. De boeken die ze over deze wezens schreef werden in 52 talen vertaald. Jansson was daarnaast een gevierd schilder, cartoonist en illustrator, en schreef romans en korte verhalen die in Finland tot veelgelezen klassiekers zijn uitgegroeid. Haar status in Scandinavië is vergelijkbaar met die van Astrid Lindgren of onze eigen Annie M.G. Schmidt.
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 16-06-2020