WIJ ZIJN ALS DE DOOD VOOR DE DOOD | Lia Hebbink-Verbruggen

  

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. Heel veel mensen worden hierdoor geconfronteerd met hun angst voor de dood. Want het lijkt zo definitief, maar dat is het niet. Lees in dit boekje meer over het hoe en waarom van leven en dood. Want er valt veel meer over te weten da …

10,00

Dit boek is nog niet verschenen of in herdruk. U kan het wel al bestellen.

Beschrijving

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. Heel veel mensen worden hierdoor geconfronteerd met hun angst voor de dood. Want het lijkt zo definitief, maar dat is het niet. Lees in dit boekje meer over het hoe en waarom van leven en dood. Want er valt veel meer over te weten dan je in eerste instantie zou denken.

Angst is een emotie, een gevoel. De dood is een feit, een gebeurtenis. Beiden worden ze ervaren als negatief. Maar elke emotie en elke gebeurtenis die je nader onderzoekt leert je echter wel om er beter mee om te gaan. Dat geldt ook voor de doodsangst en voor de dood. Het maakt je minder angstig naarmate je er meer over te weten komt.

Dit boekje pretendeert niet een volledig antwoord te geven op onze vele vragen rondom de dood. Maar we kunnen echt wel een tipje van de sluier oplichten over dat er méér is na dit leven. Verdiep je eerst eens in de werking van emoties, in het bijzonder de angst. Zoom vervolgens in op hoe ons aardse leven in elkaar steekt en hoe ons huidige tijdsbeeld daar invloed op heeft. Tenslotte kun je de dood een beetje beter leren begrijpen. Dit door er een kijkje te nemen, voor zover dat mogelijk is. Het vele onderzoek dat de afgelopen eeuw is gedaan naar bijna-dood ervaringen (BDE), stervensvisioenen en regressietherapie helpt je daarbij.

Het kan zijn dat de inhoud van dit boekje je aanzet tot verder nadenken over je eigen einde. Hoe wil ik sterven? Hoe wil ik me daarop voorbereiden? Maar ook, hoe wil ik leven? Mogelijk ervaar je na het lezen wat geruststelling.

Uw beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “WIJ ZIJN ALS DE DOOD VOOR DE DOOD | Lia Hebbink-Verbruggen”

Boekinformatie

ISBN 9789492046475
Aantal bladzijden 88
Afmetingen 201 x 126 x 11 mm
Afwerking Paperback / softback
Uitgever Boekenindustrie VOF
Leverbaar vanaf 02-06-2020
Auteur Lia Hebbink-Verbruggen (auteur)

Uitgeverij Boekenindustrie (bewerker)
Mohamed Hassan (fotograaf)
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 01-06-2020