Vrank en vrij | Jean-Marie Dedecker

Tien jaar na zijn succesrijke boek Rechts voor de raap staat Jean-Marie Dedecker er terug met scherpzinnige inzichten en ongezouten opinies. Derde druk.

Dit boek is helaas uitverkocht

19,99 9,95

Uitverkocht

Beschrijving

Tien jaar na zijn succesrijke boek Rechts voor de raap staat Jean-Marie er terug met scherpzinnige inzichten en ongezouten opinies. Rad van tong, soms kort door de bocht, hard maar eerlijk. Zoals iedereen Jean-Marie kent, zo spreekt hij ook in Vrank en vrij.

In dit boek worstelt Dedecker met politieke correctheid en de hypocrisie in en om de Wetstraat. Hij stelt openlijk de Klimaatkerk in vraag en richt zijn pijlen op de bobo’s van de sport. Hij wil de tollenaars opnieuw de tempel uitjagen, klaagt de sale-en- leasebackoperaties en andere financiële vestzak-broekzakoperaties in de politiek aan en pleit consequent voor een flat tax. Links en rechts stampt en slaat hij, waar het nodig is. Gezond verstand en een hart voor de kleine man zijn daarbij zijn richtsnoer. Daarbij rukt hij de ene na de andere politicus of Wetstraatbewoner het masker af.

Jean-Marie Dedecker (1952) is zakenman en liberaal politicus. Hij was judocoach van 1981 tot 2000. In 2007 richtte hij de LDD op. In2015 kreeg hij de Prijs voor de Vrijheid van de denktank Libera! Eerder publiceerde hij onder andere Rechts voor de raapDe aarde warmt op en de geesten verhitten en Hoofddoek of blinddoek? Hij schrijft wekelijks een column op Knack.be. De meeste van die columns zijn nu gebundeld in Vrank en vrij.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrank en vrij | Jean-Marie Dedecker” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boekinformatie

Aantal bladzijden 248
Afmetingen 23 x 15 mm
Afwerking Paperback
Uitgever Doorbraak

Andere suggesties…