Voor vrijheid dus tegen islamisering | Sam Rooy

  

“Maar wat is dat dan toch, die islamisering?”, is de impliciete houding van mainstream journalisten, academici en politici. Terwijl ‘islamisering’ gewoon betekent: islamitischer worden, wordt het genegeerd of afgedaan als een paranoïde complottheorie. Islamisering is een pro …

22,96

Dit boek is nog niet verschenen of in herdruk. U kan het wel al bestellen.

Beschrijving

“Maar wat is dat dan toch, die islamisering?”, is de impliciete houding van mainstream journalisten, academici en politici. Terwijl ‘islamisering’ gewoon betekent: islamitischer worden, wordt het genegeerd of afgedaan als een paranoïde complottheorie. Islamisering is een proces dat zo oud is als de islam, omdat het er inherent aan is. Islam betekent immers ‘onderwerping’ – de islam is een totalitaire religieuze ideologie.

In onze niet-islamitische, westerse samenleving gebeuren elke dag opnieuw dingen die erop wijzen dat we geïslamiseerd worden en aan het islamiseren zijn, het gevolg van zowel bewuste als onbewuste woorden en daden van moslims én niet-moslims. Onze relatief vrije, vredige, stabiele en geavanceerde samenleving wordt zienderogen islamitischer en dus onvrijer, gewelddadiger, instabieler en achterlijker. Onze open, vrije en tolerante cultuur, uniek in de wereld en in de geschiedenis, blijkt een vogel voor de islamitische kat.

Moedige en erudiete ex-moslims en moslimdissidenten, ervaringsdeskundigen, worden door het establishment verraden. Dit boek laat hun waarschuwingen en noodkreten luid weerklinken. Sam van Rooy legt het proces van de islamisering bloot, klaagt de verantwoordelijken aan en stelt maatregelen voor om onze identiteit en vrijheid te behouden.

Sam van Rooy (1985) is ingenieur bouwkunde (MSc.), publiceert over de islam en de Europese Unie en is medewerker van de Vlaams Belang-studiedienst en woordvoerder van Vlaams Belang Antwerpen. www.samvanrooy.be

‘Islamisering betekent vrijheidsberoving. Auteurs als Sam van Rooy zijn onmisbaar in de strijd voor het behoud van onze vrijheid.’ (Ebru Umar)

‘Dit boek – een onthutsende bloemlezing van duizend citaten – is belangrijk genoeg om veel aandacht in de pers te krijgen. Maar de pers zal het wellicht goeddeels negeren omdat de schrijver ‘van het Vlaams Belang’ is. Ik, als extremist van het centrum, moet niets van die partij hebben. Maar dat heeft allemaal toch geen jota met de waarheid of onwaarheid van die duizend citaten te maken? Zeker als u inzake de islam zo argeloos bent als een koorknaap, zou het misschien een idee zijn u eens te verdiepen in dat vreemde verschijnsel geheten de werkelijkheid.’ (Benno Barnard)

Uw beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Voor vrijheid dus tegen islamisering | Sam Rooy”

Boekinformatie

ISBN 9789492639110
Aantal bladzijden 272
Afmetingen 231 x 150 x 24 mm
Afwerking Paperback / softback
Uitgever Doorbraak
Leverbaar vanaf 28-05-2020
Auteur Sam Rooy (auteur)

Sam van Rooy (1985) is ingenieur bouwkunde (MSc.), auteur van boeken over de islam en de Europese Unie, publicist, medewerker van de Vlaams Belang-studiedienst en woordvoerder van Vlaams Belang Antwerpen.
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 11-06-2018
U kan een stukje van het boek hier downloaden of gewoon hieronder lezen.

Andere suggesties…

 • De islam voor ongelovigen | Koenraad Elst

  22,96

  Aanvankelijk behoorde de islam niet tot de belangstellingssfeer van Koenraad Elst. Maar de actualiteit van wedijver met de naburige culturen, ook de onze, bracht hem tot een diagnose van Mohammeds geloof. Dat begon bij de wereldwijde betwisting rond de roman De Duiversverz ...

  In winkelmand
 • Waarover men niet spreekt | Wim Rooy

  35,00
  De vijfde druk verschijnt begin oktober 2016. Belangrijk is dat daarbij de een uitgebreid naam en zaakregister van 40 pagina"s is opgenomen. Tegelijk wordt ook de prijs aangepast van dit boek naar 35,00 euro.

  Al maanden voor het verschijnen veroorzaakte dit boek grote op ...
  Meer informatie