Volkerak | Tica Morgan

Mooie Moorden

  

Zoë Janssen is rechercheur en profiler op het eiland Goeree-Overflakkee. Tegelijkertijd is ze het ultieme doelwit van de voortvluchtige crimineel Sven van der Linde.

Na een levensbedreigend avontuur in Engeland vecht Zoë in Volkerak om haar normale leven terug te krijgen. Beve …

19,99

Dit boek is nog niet verschenen of in herdruk. U kan het wel al bestellen.

Artikelnummer: 9789493041288 Categorie:

Beschrijving

Zoë Janssen is rechercheur en profiler op het eiland Goeree-Overflakkee. Tegelijkertijd is ze het ultieme doelwit van de voortvluchtige crimineel Sven van der Linde.

Na een levensbedreigend avontuur in Engeland vecht Zoë in Volkerak om haar normale leven terug te krijgen. Beveiligers zwermen om haar heen en Sven blijft haar gedachten beheersen. In Volkerak ontdekken we hun geschiedenis. Ook wordt Zoë als profiler betrokken bij een intrigerende moordzaak in Heerenveen. Kan ze deze wel oplossen nu ze zoveel aan haar hoofd heeft? En wat moet ze met de speedboot die dobberend op het Volkerak wordt gevonden? Zal Zoë zich staande weten te houden terwijl ze langzaam richting de afgrond wordt geduwd?

Nog geen halfjaar geleden beleefde Tica Morgan haar debuut als thrillerschrijfster met een digital only-serie voor Kobo Originals die onmiddellijk online de bestverkochte en meestgelezen Nederlandse serie werd en nu nog steeds hoog in de toptien staat. In haar nuchtere en bondige stijl blaast Tica Morgan de whodunnit weer fris nieuw leven in.

Uw beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Volkerak | Tica Morgan”

Boekinformatie

ISBN 9789493041288
Aantal bladzijden 256
Afwerking Paperback / softback
Uitgever NBC - Gloude Publishing
Leverbaar vanaf 19-06-2020
Auteur Tica Morgan (auteur)
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 19-06-2020