Sleutels tot ontgrendeling | Veerle Wouters & Hendrik Vuye

(1 klantbeoordeling)

Het #Grendelboek biedt de sleutels aan om België te ontgrendelen en Vlaanderen te bevrijden. NU €10!

10,00

Beschrijving

België zit achter slot en grendel. Sommige grendels zijn bekend en berucht: bijzondere meerderheidswetten, alarmbellen, belangenconflicten, art. 195: procedure tot herziening van de Grondwet … De meest perfide grendel is wel artikel 35 van de Grondwet. Het beruchte artikel waar een deel van de Vlaamse beweging haar hoop op stelt. Wie denkt dat dat artikel ooit zal zorgen voor een confederaal België of voor Vlaamse onafhankelijkheid vergist zich schromelijk.

Maar is het zo dat al deze grendels verdere stappen in de ontvoogding van Vlaanderen beletten? Is dit een juridische fataliteit? Hendrik Vuye en Veerle Wouters zoeken sleutels om Vlaanderen voorgoed te ontgrendelen. Daarbij gaan de auteurs geen moeilijke vragen uit de weg. Kunnen we buiten de Grondwet treden? Wat indien het Vlaams Parlement eenzijdig de onafhankelijkheid uitroept?

Dit #Grendelboek biedt de sleutels aan om België te ontgrendelen en Vlaanderen te bevrijden. Het is een uitdaging aan de Vlaamse meerderheid.

Veerle Wouters (1974) is handelsingenieur en doceerde informatica en economie aan de Xios Hogeschool Limburg (nu PXL). Ze is een door de media gewaardeerd aanspreekpunt inzake fiscaliteit, monarchie en staatshervorming. Hendrik Vuye (1962) is hoogleraar Staatsrecht en Rechten van de Mens aan de Universiteit Namen. Eerder was hij verbonden aan UAntwerpen en UHasselt. Beiden zijn V-Kamerlid (Fractie Vuye&Wouters) en publiceren opiniestukken in zowat alle Vlaamse kranten en columns op Doorbraak.be en Knack.be.

Extra informatie

Afmetingen 15 × 23 mm
Afwerking

1 beoordeling voor Sleutels tot ontgrendeling | Veerle Wouters & Hendrik Vuye

  1. Stijn Everaert

    Essentieel voor wie het Belgische politieke schimmenspel wil begrijpen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *