Rebelse dieren – Rebelse honden | Kimberlie Hamilton

Heldenverhalen van trouwe viervoeters

Stoere verhalen van rebelse honden

In dit bijzondere boek staan verhalen over meer dan dertig honden die écht (hebben) bestaan. Wist je bijvoorbeeld dat er tijdens de Tweede Wereldoorlog heldhaftige viervoeters rondliepen? Of dat er een filmhond bestaat die op …

19,99

Op voorraad

Beschrijving

Stoere verhalen van rebelse honden

In dit bijzondere boek staan verhalen over meer dan dertig honden die écht (hebben) bestaan. Wist je bijvoorbeeld dat er tijdens de Tweede Wereldoorlog heldhaftige viervoeters rondliepen? Of dat er een filmhond bestaat die op zijn hoogtepunt meer dan 2300 euro per week verdiende? En dat er een echte astropup is die door de ruimte reisde? Er is zelfs een hond die een eiland vol pinguïns beschermt. Kom van alles te weten over deze en andere fascinerende honden van over de hele wereld. En lees over hondenhistorie, parmantige puppy’s en nog veel meer!

Uw beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Rebelse dieren – Rebelse honden | Kimberlie Hamilton”

Boekinformatie

ISBN 9789000355693
Aantal bladzijden 160
Afmetingen 255 x 198 x 17 mm
Afwerking Hardback
Uitgever Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Auteur Kimberlie Hamilton (auteur)

Kimberlie Hamilton behaalde haar master scenarioschrijven aan de universiteit van Los Angeles. Ze blogt over reizen, geschiedenis, cultuur en dieren en zit daarnaast in het bestuur van een non-profitorganisatie die dakloze katten een thuis geeft. In 2017 verhuisde Kimberlie naar Schotland, waar ze de master Creative & Cultural Communications volgt aan de universiteit van Aberdeen en schrijft aan een nieuw boek.
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 19-05-2020