Party crasher | Michel Maus

De fiscus als pretbederver

24,99

Artikelnummer: 9789058565938 Categorie:

Beschrijving

Tussen droom en daad staan al eens fiscale wetten. Het lijkt er steeds meer op alsof de fiscus ons geen enkel plezier meer gunt en al te vaak als ongenode gast het feest komt verpesten. In Partycrasher. De fiscus als pretbederver toont professor Michel Maus aan hoezeer onze stoutste dromen verweven zijn met fiscaliteit. Hij wijst op de addertjes onder het gras bij de aankoop van een Toscaanse villa of dat gedroomde luxejacht, toont aan hoe je als beursgoeroe in wording langs alle kanten gepluimd wordt, waarom het misschien toch niet zo’n goed idee is om je echtgenoot te verruilen voor die bejaarde miljonair, maar ook waarom de al te gulle Sœur Sourire het lachen al snel verging of nog: hoe dromen van vollere borsten je portemonnee toch flink platter kan maken…
Maar een Belg zou geen goeie Belg zijn mocht hij niet blijven proberen de fiscus te slim af te zijn. Zo lees je hoe de sloebers onder ons de grijze zones in de wetgeving en de fiscale speelruimte blijven aftasten… vaak tegen beter weten in.
De vele uit het leven gegrepen en sappig geschreven cases maken van Partycrasher een uiterst leesbaar en bij momenten hilarisch boek.
Fiscaal infotainment van de bovenste plank!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Party crasher | Michel Maus” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boekinformatie

ISBN 9789058565938
Aantal bladzijden 160
Afwerking Paperback
Uitgever Stichting Kunstboek