Onorthodox | Deborah Feldman

De schokkende breuk met mijn roots

  

Deborah Feldman groeit op in de gesloten Satmargemeenschap in Brooklyn. Ze wordt jong uitgehuwelijkt en krijgt een zoon, maar dan is haar vrijheidsdrang niet meer te stuiten. In Onorthodox beschrijft ze haar jeugd en vlucht uit de religieuze sekte, waarbij het moeilijk vo …

15,00

Dit boek is nog niet verschenen of in herdruk. U kan het wel al bestellen.

Artikelnummer: 9789044544176 Categorie:

Beschrijving

Deborah Feldman groeit op in de gesloten Satmargemeenschap in Brooklyn. Ze wordt jong uitgehuwelijkt en krijgt een zoon, maar dan is haar vrijheidsdrang niet meer te stuiten. In Onorthodox beschrijft ze haar jeugd en vlucht uit de religieuze sekte, waarbij het moeilijk voor te stellen is dat de gebeurtenissen maar enkele jaren geleden midden in New York plaatsvonden.

Uw beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Onorthodox | Deborah Feldman”

Boekinformatie

ISBN 9789044544176
Aantal bladzijden 336
Afwerking Paperback / softback
Uitgever Singel Uitgeverijen
Leverbaar vanaf 04-06-2020
Auteur Deborah Feldman (auteur)

Patricia Piolon (vertaler)
Deborah Feldman (1986) groeide op in de chassidische Satmargemeenschap in Williamsburg, Brooklyn. Op haar vijfentwintigste publiceerde ze Onorthodox. Twee jaar later verscheen Exodus, memoires over haar postreligieuze vervreemding en identiteit. Ook in Duitsland was Onorthodox een bestseller, met meer dan 120.000 verkochte exemplaren. Deborah Feldman woont inmiddels met haar zoon in Berlijn.
Geïllustreerd Neen
Druk 6
Datum van uitgifte 04-06-2020