Onderwaterverhalen | Ineke Riem

  

In Onderwaterverhalen heeft iedereen een oude ziel. Een Parisienne herinnert zich een bos vol sequoia’s dat ze nooit heeft bezocht en een voormalige walvisvaarder heeft spijt van zijn daden. Een net afgestudeerde fotografe reist met een oude camera naar de Azoren, een meisje in …

20,00

Dit boek is nog niet verschenen of in herdruk. U kan het wel al bestellen.

Artikelnummer: 9789029541541 Categorie:

Beschrijving

In Onderwaterverhalen heeft iedereen een oude ziel. Een Parisienne herinnert zich een bos vol sequoia’s dat ze nooit heeft bezocht en een voormalige walvisvaarder heeft spijt van zijn daden. Een net afgestudeerde fotografe reist met een oude camera naar de Azoren, een meisje in de polder fantaseert over verdronken dorpen die weer oprijzen.
In twaalf verhalen voert Ineke Riem personages op die allemaal verlangen naar verbinding. Ze zijn onderweg naar hun eerste liefde of naar huis, maar verdwalen in de geheimzinnige onderwaterwereld van dromen, herinneringen en oud zeer. Vinden ze ergens in de diepte wat ze zoeken?

Uw beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Onderwaterverhalen | Ineke Riem”

Boekinformatie

ISBN 9789029541541
Aantal bladzijden 208
Afwerking Paperback / softback
Uitgever Singel Uitgeverijen
Leverbaar vanaf 16-06-2020
Auteur Ineke Riem (auteur)

Ineke Riem (1980) werkte als docent Nederlands en gaf poëzieworkshops aan kinderen en jongeren. Haar debuutroman Zeven pogingen om een geliefde te wekken werd bekroond met de Dioraphte Jongerenliteratuur prijs en de Bronzen Uil en werd genomineerd voor de Academica literatuurprijs. In 2015 verscheen haar poëziedebuut Alle zeeën zijn geduldig.
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 16-06-2020