Oma Knetter – Feesten & Beesten | Sophy Henn

  

Er is een dorpsfeest en mijn ouders hebben Oma Knetter gevraagd om op ons te letten. Maar misschien is het slimmer als wij háár in de gaten houden…

13,98

Op voorraad

Beschrijving

Oma Knetter is terug en iedereen zal dat weten! In dit tweede deel van de knettergrappige serie laat Oma Knetter zich weer van haar baldadigste kant zien en neemt je mee op haar meest ondeugende avonturen. In deze oma schuilt namelijk nog veel meer kattenkwaad!

Oma Knetter: Feesten & Beesten is het tweede deel van de vrolijke en grappige serie voor lezers vanaf 7 jaar. Ieder Oma Knetter-boek kan afzonderlijk gelezen worden. Niet alleen de verhalen zijn schuddebuikend grappig, ook de schitterende illustraties knallen je vrolijk tegemoet. Ben je benieuwd wat deze knotsgekke oma nog meer voor je in petto heeft?

Uw beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Oma Knetter – Feesten & Beesten | Sophy Henn”

Boekinformatie

ISBN 9789030504320
Aantal bladzijden 152
Afmetingen 200 x 149 x 20 mm
Afwerking Hardback
Uitgever Billy Bones
Auteur Sophy Henn (auteur)

Claudia Poorter (vertaler)
Sophy Henn woont en werkt in Sussex, Engeland. Ze schrijft en illustreert kinderboeken in haar atelier. Ze drinkt het liefst de hele dag door grote koppen thee met haar katten aan haar zijde, en haar lievelingscake is citroen polenta cake en chocolade brownies.
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 09-04-2019