Met een klein ego en een groot zelfvertrouwen | Maria Blauw

Functioneren in een gezin met autisme

  

Met dit boek nodig ik jou uit op een andere manier naar jezelf en naar de mensen waarmee je leeft te kijken en vooral om tevreden te zijn met wat er is. Leer je krachtig te voelen ook al gaat het niet zoals je wilt. Accepteer de ander zoals hij of zij is en wees trots op het leve …

13,95

Dit boek is nog niet verschenen of in herdruk. U kan het wel al bestellen.

Artikelnummer: 9789492593399 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Met dit boek nodig ik jou uit op een andere manier naar jezelf en naar de mensen waarmee je leeft te kijken en vooral om tevreden te zijn met wat er is. Leer je krachtig te voelen ook al gaat het niet zoals je wilt. Accepteer de ander zoals hij of zij is en wees trots op het leven dat jullie samen leiden. Ik wens je daarbij heel veel wijsheid en doorzettingsvermogen.

Ik ben geen groot schrijfster, maar hoor vaak van mensen dat ik gevoelens zo goed onder woorden kan brengen. Het helpt hen als ze de juiste woorden bij hun belevingen aangereikt krijgen. Op de een of andere manier voelt dat alsof een stukje appel doorschiet dat daarvoor nog vastzat in hun keel.

Woorden helpen mensen verder. En daar blijk ik dus goed in te zijn. Ook heb ik er aanleg voor om te observeren, analyseren en situaties te overzien. Die vaardigheden hebben mij en mijn gezin geholpen te functioneren, ook al was en is dat niet altijd even gemakkelijk. Als ik met dit boek iemand zou kunnen helpen bij het vinden van een weg in het leven met een partner en/of kinderen met autisme zou ik dat een grote eer vinden.

Als je geïnteresseerd bent in dit boek heb je wellicht een relatie met iemand met autisme. Helaas is het zo dat heel veel relaties tussen partners eindigen in een scheiding. Als er sprake is van mishandeling, verslaving of ander grensoverschrijdend gedrag lijkt het me een heel goed idee uit elkaar te gaan. In veel andere situaties nodigen crises uit tot groei. Dat betekent dat je wordt gedwongen na te denken over hoe je in elkaar zit en welke vaardigheden je moet ontwikkelen om de moeilijke situatie het hoofd te bieden. Met vallen en opstaan probeer je iets nieuws uit. Je leert je wonden te likken en door te gaan.

Uw beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Met een klein ego en een groot zelfvertrouwen | Maria Blauw”

Boekinformatie

ISBN 9789492593399
Afwerking Paperback / softback
Uitgever Graviant BV
Leverbaar vanaf 01-07-2020
Auteur Maria Blauw (auteur)

Dunja Koenders-Mucha (tekenaar)
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 01-06-2020