Maak je eigen jungle | Katja Staring

Meer dierenleven in je tuin

Hoe krijg je meer dierenleven in je tuin? Dit prachtig geïllustreerde inspiratieboek toont je de mogelijkheden in jouw tuin met nieuwe inzichten, talloze projecten, tips en trucs. Met inspirerende beelden en beschrijvingen en wonderlijke weetjes over meer dan 50 dieren die in ie …

24,95

Dit boek is nog niet verschenen of in herdruk. U kan het wel al bestellen.

Levering na 08-06-2020.

Beschrijving

Hoe krijg je meer dierenleven in je tuin? Dit prachtig geïllustreerde inspiratieboek toont je de mogelijkheden in jouw tuin met nieuwe inzichten, talloze projecten, tips en trucs. Met inspirerende beelden en beschrijvingen en wonderlijke weetjes over meer dan 50 dieren die in ieders tuin kunnen voorkomen. Zodat je op safari kunt in je eigen natuurgebied, direct naast de deur.

Mieren, luizen, wormen, mollen, muggen… Samen met vogels, vlinders en bijen leven ze in jouw tuin. Ze zijn van elkaar afhankelijk, ze hebben elkaar nodig, ze bevechten elkaar of eten elkaar. Hoe zijn al die dieren met elkaar verbonden? Wat doen ze eigenlijk in jouw tuin? Wat hebben ze voor nut? En hoe help je ze? Ga mee op ontdekkingstocht en zie hoe je van je tuin een geweldige, gastvrije plek maakt voor allerlei dieren.

De serie ‘Avontuurlijk tuinieren’ gaat over tuinieren met aandacht voor de natuur en hoe je je eigen omgeving kunt vergroenen, zodat je van je tuin een fijne plek maakt voor jezelf en de levende wezens om je heen.

Fraai geïllustreerd door Kim Veenman. Ook verschenen in deze serie: “Avontuurlijk tuinieren”

Katja Staring publiceert over groene onderwerpen als journalist, blogger, fotograaf en Instagrammer @DailyGreenspiration. Ze is co-auteur van het boek “Iedereen kan avontuurlijk tuinieren”.

Anna Kemp is tuin- en landschapsontwerpster met “meer biodiversiteit” als basis van haar ontwerpen. In de Achterhoek heeft ze een grote natuur- en theetuin; NatuurlijkBUITEN.

Kim Veenman is bioloog, schrijft en illustreert. Als natuurliefhebber en geboren tekenaar is dat voor haar dé manier om te vertellen over de wonderen van de natuur. Klein en groots.

diervriendelijk tuinieren, natuurlijk tuinieren, ecologisch tuinieren, natuurvriendelijk tuinieren, tuindieren, dieren in de tuin

Uw beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Maak je eigen jungle | Katja Staring”

Boekinformatie

ISBN 9789050117296
Aantal bladzijden 192
Afwerking Hardback
Uitgever KNNV Uitgeverij
Leverbaar vanaf 08-06-2020
Auteur Katja Staring (auteur)

Kim Veenman (tekenaar)
Anna Kemp (redacteur)
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 08-06-2020
U kan een stukje van het boek hier downloaden of gewoon hieronder lezen.