Literaire wandeling Groningen 2.0 | Roos Custers

  

Literaire wandeling Groningen 2.0

Ellen Deckwitz en Tommy Wieringa hebben in Groningen gestudeerd. Wieringa kreeg het advies om zijn studie geschiedenis op te geven en fictie te gaan schrijven. Deckwitz zette haar eerste poëtische stappen in De Dichtclub. Beiden werden succesvo …

12,50

Dit boek is nog niet verschenen of in herdruk. U kan het wel al bestellen.

Artikelnummer: 9789493170230 Categorieën: , ,

Beschrijving

Literaire wandeling Groningen 2.0

Ellen Deckwitz en Tommy Wieringa hebben in Groningen gestudeerd. Wieringa kreeg het advies om zijn studie geschiedenis op te geven en fictie te gaan schrijven. Deckwitz zette haar eerste poëtische stappen in De Dichtclub. Beiden werden succesvol. Groningen is een broedplaats van literaire talenten. Velen zwermen uit na hun studie, anderen blijven. Grote kans dat u in de binnenstad een schrijver in het wild tegenkomt.

In de Literaire wandeling Groningen nemen Roos Custers en Nick ter Wal u mee langs opmerkelijke literaire plekken in Groningen en Haren. In welk huis aan de Ossenmarkt woonde Willem Frederik Hermans? Waar liep Belcampo? Aan welk cafétafeltje zaten Jean Pierre Rawie en zijn dichtbroeder Driek van Wissen? Op welk terras begint de grote liefde in de roman Magnus van Arjen Lubach?

Uw beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Literaire wandeling Groningen 2.0 | Roos Custers”

Boekinformatie

ISBN 9789493170230
Aantal bladzijden 144
Afwerking Paperback / softback
Uitgever Kleine Uil, Uitgeverij
Leverbaar vanaf 01-07-2020
Auteur Roos Custers (auteur)

Nick Wal (auteur)
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 22-05-2020