Jouw baan gaat verdwijnen en dit is de oplossing | Andrew Yang

Artificial Intelligence, basisinkomen en de wereld zonder werk

  

Automatisering, Artificial Intelligence en big data staan op het punt om hele beroepsgroepen uit te roeien, en dit zijn de oplossingen die onze maatschappij kunnen redden.

22,00

Dit boek is nog niet verschenen of in herdruk. U kan het wel al bestellen.

Beschrijving

We staan aan de vooravond van de grootste technologische revolutie in de geschiedenis van de mensheid. Automatisering, Artificial Intelligence en big data staan op het punt om hele beroepsgroepen uit te roeien, en niemand heeft het erover of lijkt er iets aan te doen.

Vanuit het niets groeide Andrew Yang vorig jaar uit tot een prominente kandidaat voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen. In Jouw baan gaat verdwijnen en dit is de oplossing schetst Yang niet alleen de problemen die de maatschappij in de nabije toekomst te wachten staan, hij komt ook met krachtige argumenten voor de oplossingen die de maatschappij kunnen redden.

“Politici met eigen ideeën en een wezenlijke visie op de toekomst zijn zeldzaam. Andrew Yang is zo iemand. Hij heeft een enorme beweging op gang gebracht voor een idee waarvoor de tijd is gekomen.” – Rutger Bregman

“Een scherpe kijk op de schaal van onze sociale en economische problemen, en een innovatieve visie voor een beter toekomst.” – Arianna Huffington

“Onverwachte sensatie” – NOS

Uw beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Jouw baan gaat verdwijnen en dit is de oplossing | Andrew Yang”

Boekinformatie

ISBN 9789090330761
Aantal bladzijden 368
Afwerking Paperback / softback
Uitgever NBC - Bot Uitgevers
Leverbaar vanaf 10-06-2020
Auteur Andrew Yang (auteur)

Dorien de Vries (vertaler)
Manon Verhagen (vertaler)
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 10-06-2020