Islampakket met Sam van Rooy en Koenraad Elst

Voor wie zich in de islam wil verdiepen, bieden wij U tijdelijk dit pakketje aan van 2 kenners: Sam van Rooy en Koenraad Elst. Leverbaar vanaf 26 augustus 2019.

45,90 39,90

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Met het Nederlandse boerkaverbod laaide de maatschappelijk discussie over islamisering en islam opnieuw op. Enerzijds zagen we een groep ‘boerkabuddies’, die koste wat het kost de vrije kledingkeuze bepleitten: wie in een boerka wil rondlopen, moet dat kunnen volgens de principes van de liberale rechtstaat. Anderzijds groeide het protest van hen die in islamitische kledingvoorschriften onderdrukking en discriminatie zien. De strijd van heel wat vrouwen in Iran is voor hen een lichtend voorbeeld.

Wie zich verder wil verdiepen in de islam en de islamisering van onze samenleving bieden wij nu een pakket aan voordeelprijs:

Voor de vrijheid, dus tegen Islamisering van Sam van Rooy
en
De islam voor ongelovigen van Koenraad Elst

Uw voordeel bedraagt 15 procent: €39,90 i.p.v. 45,90 excl. verzending.

Leverbaar vanaf 26 augustus 2019: dan is de 3de druk van Voor Vrijheid dus tegen islamisering opnieuw beschikbaar: in voorverkoop kan u ook apart voor dit boek intekenen tegen de tijdelijke promotieprijs van €19,95 (i.p.v. €22,95) — excl. verzending.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Islampakket met Sam van Rooy en Koenraad Elst” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *