Het onverwachte geluk van een gewoon leven | Catherine Gray

  

Onverwacht geluk ligt voor het oprapen, je hoeft het alleen maar te zien

Gelukkig zijn met wat je hebt: het lijkt zo ongeveer het moeilijkste wat er bestaat in onze maakbare samenleving. Het moet altijd beter, groter, mooier… We zijn almaar op jacht naar buitengewone …

22,99

Dit boek is nog niet verschenen of in herdruk. U kan het wel al bestellen.

Artikelnummer: 9789046826997 Categorie:

Beschrijving

Onverwacht geluk ligt voor het oprapen, je hoeft het alleen maar te zien

Gelukkig zijn met wat je hebt: het lijkt zo ongeveer het moeilijkste wat er bestaat in onze maakbare samenleving. Het moet altijd beter, groter, mooier… We zijn almaar op jacht naar buitengewone ervaringen, exclusieve bezittingen en extreem succes.

Maar geluk schuilt juist in een gewoon leven. In dingen die bij je dagelijkse routine horen maar waarvan je bent vergeten dat ze je zo tevreden en voldaan kunnen laten voelen. Catherine Gray haalde haar neus op voor wat zij als middelmatigheid beschouwde, totdat een depressie haar dwong het leven met andere ogen te bekijken. Ze onderzocht hoe ons brein ons opjaagt en laat met aansprekende praktijkvoorbeelden zien hoe we dat kunnen veranderen. Met humor en zelfsport leert ze je het genot van een verse croissant of het geluksgevoel dat een warme douche je kan geven, te herontdekken en waarderen.

“Wrang en grappig, wijs en opbeurend. Het onverwachte geluk van een gewoon leven geeft je een nieuwe kijk op het leven.” Waterstones

Uw beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Het onverwachte geluk van een gewoon leven | Catherine Gray”

Boekinformatie

ISBN 9789046826997
Aantal bladzijden 368
Afmetingen 211 x 135 x 31 mm
Afwerking Paperback / softback
Uitgever Nieuw Amsterdam
Leverbaar vanaf 16-06-2020
Auteur Catherine Gray (auteur)

Anne-Marie Vervelde (vertaler)
Catherine Gray is Sunday Times-bestsellerauteur en schreef eerder de succesvolle titels The Unexpected Joy of Being Sober en The Unexpected Joy of Being Single (meer dan 120.000 exemplaren verkocht). Ze schrijft voor vele dagbladen en magazines, waaronder The Guardian, Women"s Health en The Lancet Psyhiatrist.
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 16-06-2020