Het Caribische kookboek | Helmi Smeulders

Tropische gerechten met een moderne twist

  

“Helmi Smeulders tilt de Caribische keuken naar een hoger niveau.” Jonnie & Thérèse Boer, De Librije ***

De Caribische keuken barst van de tropische smaken en zomerse kleuren. In zonnegeel en azuurblauw presenteert chef Helmi Smeulders gerechten met tropisch fruit …

21,98

Dit boek is nog niet verschenen of in herdruk. U kan het wel al bestellen.

Artikelnummer: 9789046827185 Categorieën: ,

Beschrijving

“Helmi Smeulders tilt de Caribische keuken naar een hoger niveau.” Jonnie & Thérèse Boer, De Librije ***

De Caribische keuken barst van de tropische smaken en zomerse kleuren. In zonnegeel en azuurblauw presenteert chef Helmi Smeulders gerechten met tropisch fruit, knapperige groente en spartelverse vis. Helmi woont al 15 jaar op Curaçao en runt daar een succesvol cateringbedrijf. Met creatieve toevoegingen geeft ze de eeuwenoude Caribische keuken een moderne twist.
In het kookboek staan bekende Antilliaanse all time favourites als bakbanaan, kouseband, Johnny Cakes en verrassende gerechten voor onder meer ontbijt, barbecue en buffet. Met Het Caribisch kookboek waan je je op een tropisch eiland en geniet je van zomerse gerechten voor zwoele zomeravonden, intieme diners met vrienden en familie of een luie dag aan het strand.

Uw beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Het Caribische kookboek | Helmi Smeulders”

Boekinformatie

ISBN 9789046827185
Aantal bladzijden 192
Afwerking Hardback
Uitgever Nieuw Amsterdam
Leverbaar vanaf 16-06-2020
Auteur Helmi Smeulders (auteur)

Helmi smeulders was op Curaçao werkzaam als jurist, maar besloot haar leven om te gooien en begon een cateringbedrijf. Ze is specialist op het gebied van de moderne Caribische keuken en publiceerde eerder twee kookboeken in eigen beheer in het Engels.
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 16-06-2020