Geluksklavers | Elvira Werkman

  

Natuur is overal, ook in een Vinex-wijk… Hoe is het om als natuurliefhebber in een nieuwbouwwijk te wonen? Schrijver Elvira Werkman kwam er bij toeval terecht en hield 12 jaar lang een dagboek bij in woord en beeld. De natuur in een nieuwbouwwijk, op de grens van stad en buiten …

17,50

Dit boek is nog niet verschenen of in herdruk. U kan het wel al bestellen.

Artikelnummer: 9789050117524 Categorieën: ,

Beschrijving

Natuur is overal, ook in een Vinex-wijk… Hoe is het om als natuurliefhebber in een nieuwbouwwijk te wonen? Schrijver Elvira Werkman kwam er bij toeval terecht en hield 12 jaar lang een dagboek bij in woord en beeld. De natuur in een nieuwbouwwijk, op de grens van stad en buitengebied, blijkt vol verrassingen te zitten.

Het leverde vrolijke verhalen op, van babyslangen en zweetvliegen in de tuin, regenwormen op een brancard en chillen in bomen. IJsvogels en blauwborsten in het riet, grote zilverreigers langs de sloot, jubelende veldleeuweriken, patrijzen, broedende visdiefjes, kleine plevieren, zweefvliegen, metselbijen, vuurwantsen en ga zo maar door. De dagelijkse ontdekkingstochten brachten veel moois, met oog voor klein geluk, geluksklavers bijvoorbeeld.

Ontdek de natuur dichtbij – vrolijke natuurverhalen – natuurbeleving voor elke dag

Uw beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Geluksklavers | Elvira Werkman”

Boekinformatie

ISBN 9789050117524
Aantal bladzijden 144
Afwerking Paperback / softback
Uitgever KNNV Uitgeverij
Leverbaar vanaf 29-06-2020
Auteur Elvira Werkman (auteur)
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 18-06-2020