Escape room puzzels | James Hamer-Morton

  

De deur valt achter je dicht. Te laat zie je dat er een raar slot aan de deur bevestigd zit. Je kijkt om je heen je beseft je… je zit gevangen!

Help onderzoeksverslaggever Adam Parkinson als hij verstrikt raakt in de duivelse wereld van de Wexell Corporation. Samen met …

14,99

Dit boek is nog niet verschenen of in herdruk. U kan het wel al bestellen.

Artikelnummer: 9789045325903 Categorie:

Beschrijving

De deur valt achter je dicht. Te laat zie je dat er een raar slot aan de deur bevestigd zit. Je kijkt om je heen je beseft je… je zit gevangen!

Help onderzoeksverslaggever Adam Parkinson als hij verstrikt raakt in de duivelse wereld van de Wexell Corporation. Samen met Adam moet je puzzel na puzzel oplossen om eerst uit de klauwen van de kwaadaardige Wexell te ontsnappen, en vervolgens om hun snode meesterplan voor wereldheerschappij bloot te leggen.

In Escape room puzzels staan tien “rooms” waar je je een weg uit moet puzzelen. Elke kamer is speciaal ontworpen om je het populaire escape roomgevoel op papier te geven en heeft meerdere lagen van interactieve puzzels waarmee je Adam kan bevrijden en door kan gaan naar de volgende kamer… voor de tijd om is!

Uw beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Escape room puzzels | James Hamer-Morton”

Boekinformatie

ISBN 9789045325903
Aantal bladzijden 224
Afwerking Paperback / softback
Uitgever BBNC Uitgevers
Leverbaar vanaf 15-06-2020
Auteur James Hamer-Morton (auteur)
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 15-06-2020