De lengte van een oceaan | Björn Soenens

Stemmen en stemmingen in Amerika

  

De lengte van een oceaan gaat over afstanden en de pogingen ze te duiden of zelfs te overbruggen. De afstand tussen een reporter in Amerika en zijn geboorteland, zijn dode vader, zijn zieke moeder en zijn studerende kinderen. De afstand tussen een Amerikaanse jongeman die verzuip …

25,01

Dit boek is nog niet verschenen of in herdruk. U kan het wel al bestellen.

Artikelnummer: 9789029540407 Categorie:

Beschrijving

De lengte van een oceaan gaat over afstanden en de pogingen ze te duiden of zelfs te overbruggen. De afstand tussen een reporter in Amerika en zijn geboorteland, zijn dode vader, zijn zieke moeder en zijn studerende kinderen. De afstand tussen een Amerikaanse jongeman die verzuipt in zijn studieschulden en zijn droom, de gapende kloof tussen arm en rijk in de VS, tussen de sociale vangnetten en de hulpbehoevenden die erop zijn aangewezen. De afstand tussen waarheid en leugen in het Amerika onder Trump. De woede en het verzet die daar het gevolg van zijn, en de heimwee naar vroeger. Dat alles beschrijft Björn Soenens in dit vuistdikke Amerika-boek.

Uw beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “De lengte van een oceaan | Björn Soenens”

Boekinformatie

ISBN 9789029540407
Aantal bladzijden 480
Afwerking Paperback / softback
Uitgever Singel Uitgeverijen
Leverbaar vanaf 16-06-2020
Auteur Björn Soenens (auteur)

Björn Soenens (1968), tot in 2016 hoofdredacteur van het Vlaamse televisiejournaal, is al vele jaren een verwoed Amerikawatcher. Die kennis en betrokkenheid vond zijn neerslag in boeken als Blijven proberen Obama! en Amerika. Een biografie van dromen en bedrog. Sinds begin 2017 bericht hij op zijn zeer veel gelezen VRT-blog als correspondent in Amerika vanuit eigen beleving over het land. In 2020 verschijnt zijn nieuwe boek De lengte van een oceaan. Eerder schreef hij Dagen zonder Trump.
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 16-06-2020