De Kinderen van D”Hara – De Kinderen van D”Hara 2 – Duistere Wezens | Terry Goodkind

  

De enige manier waarop Richard en Kahlan uit De Wetten van de Magie hun wereld kunnen veiligstellen, is door kinderen te krijgen.

18,98

Uitverkocht

Artikelnummer: 9789024585274 Categorie:

Beschrijving

Duistere Wezens is het tweede verhaal in de novellenreeks De Kinderen van D’Hara van De Wetten van de Magie-auteur Terry Goodkind.

De aanval van de krabbelman was nog maar het begin. Terwijl Schalie de wonden van Kahlan probeert te helen, ontdekt ze dat de Biechtmoeder zwanger is van een tweeling: een jongen en een meisje. Maar in een wereld waar niemand meer veilig is, zou hun geboorte tegelijkertijd hun doodvonnis kunnen betekenen.

Angstaanjagende dingen roeren zich in de donkerste uithoeken van het Volkspaleis. Altijd wachtend, altijd wakend. Ze verschijnen vanuit het niets en verdwijnen compleet nadat ze hebben toegeslagen. De enige sporen die ze achterlaten zijn de verminkte karkassen van hun slachtoffers.

Ondertussen tast Richard Rahl volledig in het duister. Hij heeft nog geen idee dat Kahlan zijn kinderen draagt – en weet al helemaal niet hoe hij weerstand moet bieden tegen de wezens uit de schimmen. Wat Richard wel weet, is dat hij de enige ter wereld is die iedereen kan redden.

Uw beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “De Kinderen van D”Hara – De Kinderen van D”Hara 2 – Duistere Wezens | Terry Goodkind”

Boekinformatie

ISBN 9789024585274
Aantal bladzijden 176
Afmetingen 218 x 142 x 22 mm
Afwerking Hardback
Uitgever Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Auteur Terry Goodkind (auteur)

De Amerikaanse schrijver Terry Goodkind (1948) werd geboren in Omaha, Nebraska. Tegenwoordig woont Terry Goodkind in Maine - in een huis dat hij zelf heeft gebouwd met zijn vrouw Jeri - en is fulltime schrijver. In zijn vrije tijd trekt hij er graag op uit, de wilde natuur in. De natuur die hem inspireert in zijn werk.

Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 13-05-2020
U kan een stukje van het boek hier downloaden of gewoon hieronder lezen.