De geluksmeter | Joost Vanhove

  

Duurzaam geluk, de combinatie van efficiëntie, tevredenheid en zingeving, is iets wat we allemaal willen.

Na meer dan twintig jaar onderzoek is Joost Vanhove, lifecoach en docent persoonlijke ontwikkeling, erin geslaagd die factoren in kaart te brengen die ieders geluksniveau …

24,95

Dit boek is nog niet verschenen of in herdruk. U kan het wel al bestellen.

Artikelnummer: 9789492934482 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Duurzaam geluk, de combinatie van efficiëntie, tevredenheid en zingeving, is iets wat we allemaal willen.

Na meer dan twintig jaar onderzoek is Joost Vanhove, lifecoach en docent persoonlijke ontwikkeling, erin geslaagd die factoren in kaart te brengen die ieders geluksniveau bepalen. Op basis van zijn research heeft hij de geluksmeter ontwikkeld: een eenvoudig te bedienen toestelletje waarmee je in elke situatie jouw geluksquotiënt kan meten en verhogen.
De voorbije jaren heeft deze unieke tool voor bewustwording al duizenden mensen geholpen om op alle terreinen van hun leven meer levensvreugde en zingeving te creëren: zowel in hun relaties, op het werk als in hun persoonlijke ontwikkeling.

Experten zijn vol lof over de eenvoud en diepgang van de geluksmeter. Ze vinden de tool uiterst waardevol omdat hij voor elk type mens en in alle situaties werkt.

Uw beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “De geluksmeter | Joost Vanhove”

Boekinformatie

ISBN 9789492934482
Aantal bladzijden 128
Afwerking Hardback
Uitgever Witsand Uitgevers bvba
Leverbaar vanaf 15-06-2020
Auteur Joost Vanhove (auteur)

Joost Vanhove richtte dertig jaar geleden in Gent het Centrum GEA op, waar hij samen met zijn vrouw, arts Els Van Hoogenbemt, cursussen geeft op het vlak van bewustwording. Joost geeft ook individuele en partnerbegeleiding. Daarnaast werkt hij als gastdocent in scholen, als mentor voor leidinggevenden en als teamcoach voor organisaties. Hij is ook een van de pioniers die in samenwerking met de VDAB loopbaancoaching geeft.
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 15-06-2020