De first lady | James Patterson

  

President Tucker van de Verenigde Staten beleeft een gruwelijke nachtmerrie. Zijn herverkiezingscampagne wordt overschaduwd door zijn affaire en tot overmaat van ramp is zijn vrouw, first lady Grace Tucker, verdwenen. Het is aan Sally Grissom, hoofd van de presidentiële bewak …

20,00

Dit boek is nog niet verschenen of in herdruk. U kan het wel al bestellen.

Artikelnummer: 9789046826348 Categorieën: ,

Beschrijving

President Tucker van de Verenigde Staten beleeft een gruwelijke nachtmerrie. Zijn herverkiezingscampagne wordt overschaduwd door zijn affaire en tot overmaat van ramp is zijn vrouw, first lady Grace Tucker, verdwenen. Het is aan Sally Grissom, hoofd van de presidentiële bewakingsdienst, om de first lady op te sporen. Heeft Grace zich teruggetrokken om te ontsnappen aan het bedrog van haar man en alle media-aandacht? Of is er meer aan de hand en is de first lady in gevaar?
De first lady is een meeslepende thriller vol intriges, geheimen en verrassingen. Een beklemmend verhaal over macht, overspel, chantage en de vraag wie je kunt vertrouwen.

Uw beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “De first lady | James Patterson”

Boekinformatie

ISBN 9789046826348
Aantal bladzijden 320
Afwerking Paperback / softback
Uitgever Nieuw Amsterdam
Leverbaar vanaf 16-06-2020
Auteur James Patterson (auteur)

Waldemar Noë (vertaler)
James Patterson is de succesvolste thrillerauteur ter wereld. Van zijn boeken zijn meer dan 350 miljoen exemplaren verkocht. Eerder schreef hij samen met Bill Clinton de bestseller President vermist. Naast het schrijven van thrillers maakt hij zich sterk voor leesbevordering.
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 16-06-2020
U kan een stukje van het boek hier downloaden of gewoon hieronder lezen.