De draad die ons verbindt | Dineke Epping

  

‘De draad die ons verbindt’ voert je mee naar het idyllische Engelse dorpje Almsbrick, waar Eileen Brady arriveert met een groot geheim.

23,99

Dit boek is nog niet verschenen of in herdruk. U kan het wel al bestellen.

Artikelnummer: 9789029729734 Categorieën: ,

Beschrijving

‘De draad die ons verbindt’ van Dineke Epping is een hartverwarmende historische roman. Zeven jaar geleden moest Eileen Brady noodgedwongen haar pasgeboren dochtertje afstaan. Inmiddels heeft ze zich opgewerkt tot naaister in een gerenommeerd atelier, maar de vraag wat er met haar dochter gebeurd is, blijft knagen. Als ze ontdekt dat Maggie bij pleegouders in het dorp Almsbrick woont, besluit Eileen te verhuizen. Ze hoopt een band op te bouwen en haar dochter uiteindelijk te kunnen meenemen. Maar hoe meer ze betrokken raakt bij het dorpsleven van Almsbrick, hoe ingewikkelder alles wordt. Want hoe kan ze haar nieuwe vriendin Rosie nog de rug toekeren? Of de rouwende Moira helpen haar winkel draaiend te houden, terwijl ze de weduwe straks alles zal afnemen wat haar dierbaar is?

Ook soldaat Matthew Wilson arriveert in Almsbrick, gewond en gedesillusioneerd door de oorlog waarin hij heeft gevochten. Vastbesloten om niet zoals veel oud-soldaten in de goot te belanden, gaat hij de uitdaging aan om een verwaarloosde pachtboerderij over te nemen. Zo kan hij in het dorp blijven en een oogje op zijn nicht Moira houden… en achterhalen wat die nieuwe naaister werkelijk van plan is.

Uw beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “De draad die ons verbindt | Dineke Epping”

Boekinformatie

ISBN 9789029729734
Aantal bladzijden 512
Afwerking Paperback / softback
Uitgever VBK Media
Leverbaar vanaf 16-06-2020
Auteur Dineke Epping (auteur)

Dineke Epping schrijft haar boeken aan haar keukentafel in Schoonoord, Drenthe. Zo schreef ze de romans ‘Op de vleugels van de wind’, ‘Thuis op Dunleigh Hall’ en ‘De draad die ons verbindt’.

Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 16-06-2020