De Brug der Getijden 6 – De Bloedrode Rivier (POD) | David Hair

  

(POD) De Bloedrode Rivier is het zesde deel in David Hairs fantasy-reeks De Brug der Getijden. Waarmee hij zich in korte tijd op het lijstje van de grootmeesters van de epische, klassieke fantasy wist te plaatsen.

Nu het oosten optrekt moet de Rondiaanse keizer Constant zijn leg …

24,99

Dit boek is nog niet verschenen of in herdruk. U kan het wel al bestellen.

Artikelnummer: 9789024592029 Categorie:

Beschrijving

(POD) De Bloedrode Rivier is het zesde deel in David Hairs fantasy-reeks De Brug der Getijden. Waarmee hij zich in korte tijd op het lijstje van de grootmeesters van de epische, klassieke fantasy wist te plaatsen.

Nu het oosten optrekt moet de Rondiaanse keizer Constant zijn legers plotseling defensief opstellen. De bondgenoten die hij daarvoor zo hard nodig heeft in de laatste maanden van de Maanvloed, heeft hij echter al opgeofferd, en dat betekent dat het tij wellicht zal keren. Maar in de strijd die volgt, is eigenlijk maar één ding belangrijk: de Scytale van Corineus.
Het machtige artefact is in handen van Alaron Mercer en Ramita Ankesharan. Nu ze eindelijk een veilige plek gevonden hebben om Ramita’s pasgeboren tweeling te verzorgen, kunnen ze samen beginnen aan het ontcijferen van de Scytale.
Het Rondiaanse koninkrijk is helaas niet de enige partij die het tweetal achtervolgt. Ook de dodelijke zielsdrinkers zitten achter ze aan. En die worden geleid door Ramita en Alarons meest meedogenloze vijanden: de inquisiteur Malevorn Andevarion en de zieneres Huriya Makani…

‘Een nieuwe ster aan het fantasy-firmament . David Hair is de naam!’ Tor.com over boek een Water & Vuur

‘Dit is een van die boeken die zo episch zijn, die je zo het verhaal binnenzuigen en zoveel tijd en emotie vergen, dat er bij het lezen van de laatste pagina’s toch een gevoel van spijt optreedt.’ The British Fantasy Society over boek een Water & Vuur

Uw beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “De Brug der Getijden 6 – De Bloedrode Rivier (POD) | David Hair”

Boekinformatie

ISBN 9789024592029
Aantal bladzijden 480
Afwerking Paperback / softback
Uitgever Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Leverbaar vanaf 28-05-2020
Auteur David Hair (auteur)

David Hair
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 20-05-2020
U kan een stukje van het boek hier downloaden of gewoon hieronder lezen.