Coronashock | Johan Prof. Albrecht

Hoe de coronacrisis de veerkracht van onze economie en samenleving kan versterken

  

Corona is/was in de eerste plaats een gezondheidscrisis, dat spreekt voor zich. Maar iedereen weet dat deze crisis ook gevolgen zal hebben voor onze economie en onze financiën. En dat de samenleving door elkaar geschud is en we in domeinen als gezondheidszorg, onderwijs, staatss …

22,99

Dit boek is nog niet verschenen of in herdruk. U kan het wel al bestellen.

Artikelnummer: 9789463932301 Categorieën: ,

Beschrijving

Corona is/was in de eerste plaats een gezondheidscrisis, dat spreekt voor zich. Maar iedereen weet dat deze crisis ook gevolgen zal hebben voor onze economie en onze financiën. En dat de samenleving door elkaar geschud is en we in domeinen als gezondheidszorg, onderwijs, staatsstructuur en overheidsbeleid flink wat lessen hebben te leren.

Professor Johan Albrecht is senior fellow bij het Itinera Institute en doceert milieu-economie aan de Universiteit Gent. Hij is auteur van vijf boeken en meer dan veertig publicaties in internationale tijdschriften en verzamelwerken.

Hij blikt in dit visionaire boek vooruit op hoe corona als een gamechanger kan fungeren om een en ander essentieel te veranderen in ons land. Onder het motto ‘never let a good crisis go to a waste’ pleit hij ervoor om van deze shock een oppurtuniteit te maken. Met al 20 jaar van de 21ste eeuw achter ons, moeten we afscheid nemen van de recepten van de 20ste. Daadkracht, verantwoordelijkheidszin, efficiëntie, leiderschap en het mobiliseren van al onze talenten zullen nodig zijn.

Uw beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Coronashock | Johan Prof. Albrecht”

Boekinformatie

ISBN 9789463932301
Aantal bladzijden 208
Afmetingen 221 x 150 x 26 mm
Afwerking Paperback / softback
Uitgever Agora, Uitgeverscentrum
Leverbaar vanaf 03-06-2020
Auteur Johan Prof. Albrecht (auteur)
Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 19-06-2020
U kan een stukje van het boek hier downloaden of gewoon hieronder lezen.