Cockleberry Bay Serie – Ik zie je in Cockleberry Bay | Nicola May

  

“Ik zie je in Cockleberry Bay” is het tweede deel van de Cockleberry Bay-serie door Nicola May. Heerlijke feelgood van Britse bodem!

17,99

Uitverkocht

Artikelnummer: 9789020537628 Categorie:

Beschrijving

In deel 2 van de Cockleberry Bay-serie door Nicola May, “Ik zie je in Cockleberry Bay”, is de voltallige cast uit deel 1 weer van de partij. Natuurlijk hoofdpersoon Rosa en haar trouwe teckel Hot, maar ook haar nieuwe vrienden en kennissen én haar kersverse echtgenoot. Rosa heeft alles wat haar hartje ooit begeerde. Ze runt een eigen winkeltje en heeft de liefde leren kennen. Maar liefde kent ups en downs, en dat ontdekt ook Rosa al snel. Ze heeft reden om te geloven dat haar man een affaire heeft en gaat daar bijna aan onderdoor. Het is hoog tijd om zichzelf bij elkaar te rapen en minder afhankelijk te worden van een man, en vooral om zich niet te laten meeslepen door angst en jaloezie. Rosa maakt in “Ik zie je in Cockleberry Bay” een karaktergroei door die met veel humor en gevoel is geschreven door Nicola May.

Uw beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Cockleberry Bay Serie – Ik zie je in Cockleberry Bay | Nicola May”

Boekinformatie

ISBN 9789020537628
Aantal bladzijden 304
Afmetingen 211 x 141 x 28 mm
Afwerking Paperback / softback
Uitgever VBK Media
Auteur Nicola May (auteur)

Patricia Bos (redacteur)

Nicola May is een self-made schrijver, die haar eerste boeken uitbracht in eigen beheer en het schopte tot bestsellerauteur. Het eerste deel van haar Cockleberry Bay-serie, "Het winkeltje in Cockleberry Bay", stond een maand lang op nummer 1 in de Amazon Kindle Store.

Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 26-05-2020
U kan een stukje van het boek hier downloaden of gewoon hieronder lezen.