Ben ik een empaat? | Stephanie Red Feather

Ontdek hoe je jouw unieke heldervoelende kwaliteiten kunt beschermen en inzetten

  

‘Ben ik een empaat?’ van Stephanie Red Feather is een praktische gids om je heldervoelende kwaliteiten te beschermen en in te zetten.

24,99

Dit boek is nog niet verschenen of in herdruk. U kan het wel al bestellen.

Artikelnummer: 9789020217087 Categorie:

Beschrijving

In Ben ik een empaat? Ontdek hoe je jouw unieke heldervoelende kwaliteiten kunt beschermen en inzetten van Stephanie Red Feather ontdek je of jij als hoogsensitief persoon wellicht een gids in deze nieuwe tijd bent: een empaat. Empaten zijn gevoelig voor de energieën en emoties van anderen, beschikken over een zesde zintuig en ervaren diepe spirituele verbondenheid met mensen en dieren. Dit kan overweldigend zijn en ervoor zorgen dat ze zichzelf totaal verliezen. Maar het zijn juist ook deze eigenschappen die de wereld nu zo hard nodig heeft. Met deze praktische gids geeft Red Feather empaten alle tools in handen om zichzelf te versterken en zo hun rol in de ontwikkeling van de mensheid te kunnen omarmen.

Uw beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Ben ik een empaat? | Stephanie Red Feather”

Boekinformatie

ISBN 9789020217087
Aantal bladzijden 296
Afwerking Paperback / softback
Uitgever VBK Media
Leverbaar vanaf 16-06-2020
Auteur Stephanie Red Feather (auteur)

Ds. Stephanie Red Feather, zelf empaat, is de oprichter en directeur van Blue Star Temple. Ze is een gewijde sjamanistische dominee en heeft een bachelor-diploma in toegepaste wiskunde en master- en doctoraatsdiploma’s in sjamanistische studies.

Geïllustreerd Neen
Druk 1
Datum van uitgifte 16-06-2020