Basisboek Literatuur | Coen Peppelenbos

  

De zevende druk alweer van het succesvolle Basisboek Literatuur. Opnieuw geactualiseerd en uitgebreid. Het Basisboek Literatuur is een onmisbaar naslagwerk voor studenten, scholieren en deelnemers aan leeskringen. Wat is een enjambement? Welke argumenten kom je tegenkomen in een …

37,49

Dit boek is nog niet verschenen of in herdruk. U kan het wel al bestellen.

Artikelnummer: 9789493170247 Categorieën: ,

Beschrijving

De zevende druk alweer van het succesvolle Basisboek Literatuur. Opnieuw geactualiseerd en uitgebreid. Het Basisboek Literatuur is een onmisbaar naslagwerk voor studenten, scholieren en deelnemers aan leeskringen. Wat is een enjambement? Welke argumenten kom je tegenkomen in een recensie? En wat is ook alweer een zeugma?

Het Basisboek Literatuur is geschreven door Corrie Joosten, Coen Peppelenbos en Bart Temme (vakgroep Nederlands van NHL Stenden).

Het Basisboek Literatuur is bedoeld voor studenten Nederlands in de bachelor en de master èn voor leerlingen in de bovenbouw van het voortgezet onderwijs die meer willen dan een doorsnee literatuurmethode aanbiedt. Voor docenten Nederlands is het boek een welkom naslagwerk.

Uw beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Basisboek Literatuur | Coen Peppelenbos”

Boekinformatie

ISBN 9789493170247
Aantal bladzijden 350
Afwerking Paperback / softback
Uitgever Kleine Uil, Uitgeverij
Leverbaar vanaf 01-07-2020
Auteur Coen Peppelenbos (auteur)

Bart Temme (auteur)
Corrie Joosten (auteur)
Geïllustreerd Neen
Druk 7
Datum van uitgifte 15-05-2020