Geplaatst op

Feestelijke boekpresentatie ‘Geen blad voor de mond’ van Jean-Marie Dedecker

Jean-Marie Dedecker doet het weer. Zijn altijd gebalde, soms gebelgde, columns sinds het najaar van 2016, heeft hij gebundeld in een boek met een spraakmakende titel: Geen blad voor de mond. U kent Dedecker als iemand die — inderdaad — geen blad voor de mond neemt. Heilige huisjes zijn niet veilig bij hem, politieke correctheid kan hem gestolen worden. Hard maar rechtvaardig, striemend doch eerlijk, en vooral recht voor de raap, snijdt hij met scherpe pen doorheen het politieke landschap. Als politicus én als auteur zegt en schrijft hij wat hij denkt en doet hij wat hij zegt en schrijft.

Dedecker

Als burgemeester van Middelkerke is er geen beter plek om dit nieuwe boek boven de doopvont te houden dan tijdens een feestelijke voorstelling in ‘zijn’ Middelkerke.

Wat?

Boekpresentatie. Uitgever Karl Drabbe verwelkomt. TV-coryfee Luk Alloo geeft de inleiding. Vervolgens gaat Doorbraak-hoofdredacteur Pieter Bauwens in gesprek met Jean-Marie Dedecker. Nadien biedt Lijst Dedecker Middelkerke u een drankje aan. En de bar is nog tot laat open, die avond. Ideaal dus om na te praten en de wereld te verbeteren.

Wanneer?

Vrijdag 11 oktober 2019, om 20.00 uur.

Waar?

De Branding, Populierenlaan 35, 8430 Middelkerke.

Wie?

Een organisatie van Lijst Dedecker Middelkerke i.s.m. Doorbraak.

Inschrijven?

Graag vernemen we vooraf uw komst. U kan zich hieronder inschrijven.

Bestellen?

Kunt u er die avond niet bij zijn, maar wil u toch het boek bestellen? Dat kan u hier al doen: wij nemen dan de verzendkosten voor onze rekening. Het boek wordt u kort na de boekvoorstelling toegestuurd.