Eén jaar ‘Weg met Doorbraak’ | Nog enkele plaatsen vrij voor Catalonië

Eén jaar ‘Weg met Doorbraak’ | Nog enkele plaatsen vrij voor Catalonië

 

Eén jaar geleden startte Doorbraak met een nieuw initiatief: reizen voor Doorbraaklezers, begeleid door Doorbraakauteurs.

Met het Leitmotiv ‘Meer dan gewoon een reis’, organiseerden we vorig jaar twee reizen. Onder de enthousiaste begeleiding van Doorbraakauteurs werd een boeiend programma afgewerkt met telkens enkele merkwaardige ontmoetingen. De deelnemers herinneren zich zeker het bezoek aan Benno Barnard in Kent, de ontmoetingen met Geert Bourgeois, Gerolf Annemans, Assita Kanko en de lezing door Lukas De Vos in Straatsburg.

Het succes van deze eerste twee reizen resulteerde in een storm van boekingen voor ons programma van 2020. Begin januari konden we reeds alle afreizen garanderen. Voor drie van onze bestemmingen ging het zo snel dat we tal van kandidaten moesten ontgoochelen.

In november hebben we voor ons weekend ‘Het andere Wallonië’ alvast een volledig hotel afgehuurd in Rochefort, zodat we hier nog wat kamers vrij hebben.

Voor de trip naar Barcelona, Catalonië, beschikken we nog slechts over twee kamers voor snelle beslissers! Hier vindt u meer informatie over, en het volledige programma van deze reis, die wordt begeleid door Cataloniëkenners Christophe Bostyn en Karl Drabbe.

Intussen staat de programmatie voor 2021 al in de startblokken. Hebt U interessante tips, dan lezen we die graag op [email protected]!

 

Eén jaar geleden startte Doorbraak met een nieuw initiatief: reizen voor Doorbraaklezers, begeleid door Doorbraakauteurs. Met het Leitmotiv ‘Meer dan gewoon een reis’, organiseerden we vorig jaar twee reizen. Onder de enthousiaste begeleiding van Doorb …